van der Doorn Vloeren

Wij zijn of beter gezegd, ik ben Theo van der Doorn en ben 15 jaar werkzaam geweest in de woning- en project stoffering voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Wellicht heeft u al eens van de Rijdende Tapijtwinkel gehoord. Tenslotte is De Rijdende Tapijtwinkel al 19 jaar actief in de woning- en projectinrichting. In deze jaren hebben wij genoeg ervaring opgedaan om u de beste service te verlenen.

De Rijdende tapijtwinkel formule biedt u als klant de luxe om thuis of op locatie vloerbedekking uit te zoeken. Hiermee kan kwaliteit geleverd worden tegen een lagere prijs.

Naast vakkundigestoffering, een scherpe concurrerende prijs, gemak, top merken en maatwerk bied de Rijdende tapijtwinkel ook een hoge service. U kunt rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie.

Het jaar 2020 is er een van verandering geworden. Voor iedereen. Inmiddels is ik veranderd in wij, met onze passie en doorzettingsvermogen hebben wij een geweldig team van vakkundige stoffeerders voor u klaar staan.

Door de groei van de afgelopen jaren hebben wij keuzes moeten maken. De grootste verandering is de naam. De Rijdende tapijtwinkel is inmiddels gedateerd en dekt de lading niet meer. Om onze werkzaamheden beter kenbaar te maken gaan wij voortaan verder onder de naam van der Doorn Woningstoffering voor particulieren, van der Doorn Projectstoffeerders voor de zakelijke markt en speciaal voor iedereen die meer wil weten over PVC vloeren, van der Doorn PVC Vloeren.

Op de vraag Wie zijn wij? Kan ik vol trots antwoorden: Wij zijn van der Doorn Vloeren. Door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek. Bovendien zijn wij de enige woning- en projectstoffeerders uit de regio met een rijdende vloeren winkel met voordelige stoffering.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Fill out this field
Fill out this field
Menu