Vloerbedekking

Vloerbedekking is de verzamelnaam voor alle materialen om uw vloer mee te bedekken. Dat is dus niet alleen maar vloerbedekking als in tapijt.

Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Ze kan zacht of hard zijn, en de kleur of het ontwerp speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een ruimte. Enkele voorbeelden van materialen om de grond mee te bedekken zijn: Vloerkleed of tapijt, Los, wordt op andere vloerbedekking gelegd, Vast, kamerbreed (op maat gesneden) of als tapijttegels, PVC vloeren, Kurk, Marmoleum, Vloertegels of vinyl.

Bij van der Doorn Woningstoffering kunt u terecht voor het vakkundig laten leggen van diverse vloeren. U kunt daarbij denken aan , een geharde PVC vloer, vinyl, etc.

Wij komen bij u thuis om u het beste vloeradvies te geven voor uw woning of kantoor (voor kantoor of project kunt u terecht op onze zakelijke website van der Doorn Projectstoffeerders.

De ondervloer wordt ter plaatse bekeken en eventuele extra werk voor egaliseren of verwijderen van vloerbedekking kan besproken worden. Hierdoor worden onverwachte kosten vermeden en krijgt desgewenst tips en uitleg voor een optimaal resultaat.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Fill out this field
Fill out this field
Menu