Tips voor het uitkiezen van uw vloer

Bent u toe aan een nieuwe vloer maar heeft u moeite bij het maken van een keuze? Het kiezen van een vloer is misschien wel een van de lastigste keuzes bij de inrichting van uw woning. Daarom helpen wij u graag. Wat past het beste bij uw interieur en waar moet u op letten? Hieronder geven wij een aantal handige tips.

  • Welke ruimte wilt u laten bekleden? Bepaal goed wat de functie is van deze ruimte en aan welke eisen de vloer moet voldoen voor deze ruimte.
  • Hoe gebruikt u de vloer? Woont u alleen of in een huis met kinderen en/of huisdieren? Let hierbij goed op de praktische aspecten van de vloer en of deze makkelijk is in onderhoud. Ook is de ene vloer meer isolerend en geluiddempend als de andere vloer.
  • Hoe groot is de ruimte waar de nieuwe vloer wordt geplaatst? Kies bijvoorbeeld voor een lichte vloer in een kleine ruimte, hierdoor wordt de ruimte optisch groter.
  • Welke plinten kiest u bij de vloer? Als u voor plinten kiest in de zelfde kleur als de vloer, lijkt de ruimte groter.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze website voor een overzicht van alle vloeren die wij bij u kunnen plaatsen. Voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, kunt u via de website een bericht achter laten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Laat hier uw telefoonnummer achter

Wij bellen u binnen 24 uur terug voor het maken van een gratis adviesgesprek bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

Fill out this field
Fill out this field
Menu